Denne websiden benytter informasjonskapsler
×
 x 

0

Fri frakt og ingen skjulte avgifter. Vi har prisgaranti på hele vårt sortiment.

Ozon generator

Ozongenerator 48g/t - 60g/t

En ozongenerator produserer ozon og lages for å gi en effektiv og sikker behandling av lukt og mikroorganismer uten bruk av kjemikalier.
Vår pris: kr 1195,00
Velg modell:
Beskrivelse

Ozon må produseres på stedet da ozon brytes rask ned. Ozon er som den rene, friske luften du kjenner etter tordenvær. Ozongenerator produserer ozongass som bryter ned og gir deg denne friske luften, permanent. Lukt fjernet av ozon vender ikke tilbake.

Selv om ozon er meget kraftig, har den en veldig kort levetid. Når forurensninger som lukt, bakterier eller virus kommer i kontakt med ozon, blir de nedbrutt fullstendig ved oksydasjon. Dermed blir det ekstra atom av oksygenet som forbrukes, og det er ingenting igjen - ingen lukt - ingen bakterier, bare oksygen. Ozon går tilbake til oksygen etter at den er brukt.

I tillegg til å fjerne lukten så desinfiserer ozonet luft og overflater, og dermed dreper den bakterier, virus, sopp og de fleste parasitter.

Ozongenerator er perfekt til luktfjerning. Fjerner lukt fra feks:
Diesel, maling, lim, lakk, kjemikalier, tobakk, annen røykelukt som lukt etter brann, mugg, insekter, midd, avfall, oppkast, urin, melk, fisk- og dyrelukt, kjellerlukten med mer..

Maskinen egner seg til både hus, campingvogn, bil, hybel, båt, kontorer, bobil, leilighet, badet, loftet, garasjen, lagerlokaler, kjeller, boblebad, bobiler med mer. Den er ypperlig for rensing av klær, tepper, senger, tekstiler, møbler og bilseter. Ozon kan brukes overalt.

Dette er den perfekte maskin for vaktmestere, rengjøringsbyråer, bilforretninger, bilklargjøringsfirmaer eller til privat bruk.

Ved å bruke ozoneringsprosessen hver måned, kan vi føle en betydelig forbedring i kroppen vår.
Bedre pust
Bedre konsentrasjon
Gir god søvn
Redusert risiko for sykdommer
Får mer energi og godt humør
Anbefalt for allergikere og astmatikere
Forlenger friskhet av frukt og grønnsaker

VIKTIG:
All bruk av Ozongenerator i bil eller rom må skje uten at det er mennesker eller dyr til stede. Generatoren må slås av minst 30 minutter før man går inn i rommet (bortsett fra å slå av apparat om man ikke har benyttet tidsinnstilling), samtidig som det luftes godt ut. La ozonet brytes ned før du tilbringer tid der. Hvis rommet er svært overeksponert av ozon kan det være nødvendig å vente i minst 60 minutt. Pust aldri inn luft direkte fra ozongenerator eller ved ozonutslipps rør.

Luftvolum: 50m³ / t - 62 m³ / t
Effekt (W): 100W
Spenning (V): 220V
Kapasitet (CFM): 48 g/t - 48000 mg/t - 60 g/t - 60000mg/t
Arbeidsområde: 31-40 kvadratmeter / 50-60 kvadratmeter
Installasjon: Bærbar
Fjerning av formaldehyd: 99,00%
Type: Ozongenerator
Fjerning av benzen: 98,00%
Støy: ≤30dB
Aniontetthet: 1000000 stk / m³

ozon generator

ozon generator 2

ozon generator 3

Reviews

søndag 06. desember 2020
Benyttet i kjeller med fuktskader. gjør jobben sin. Kraftig maskin.
Torgeir

Vårt nettsamfunn: earthoftomorrow.com

Spesialtilbud kun til dere som liker vår Facebook side. Ingen andre vil få vite om disse tilbudene.

 


JUMP TO TOP