fbpx
Denne websiden benytter informasjonskapsler
×
 x 

Handlekurv er tom

Fri frakt, sporing til døren og ingen skjulte avgifter. Vi har prisgaranti på hele vårt sortiment.

Automatisk ultrasonisk antibjeff

Automatisk ultrasonisk antibjeff

Automatisk ultrasonisk antibjeff.
Vår pris: kr 595,00
Beskrivelse
Automatisk ultrasonisk antibjeff.

Leter du etter en enkel og effektiv måte å stoppe hunden din fra å bjeffe? Se ikke lenger enn til Barkbuddy, hundetrening nummer 1 i 2023! 94 % av kundene har sett umiddelbare resultater, og deres pelskledde venner har svart positivt på Barkbuddy.

? Enkel å bruke: Bare slå på Barkbuddy, så tar den seg av resten. Den vil automatisk oppdage når hunden din bjeffer, og så snart hunden din slutter å bjeffe, vil den slå seg av. Det er ingen komplisert trening involvert, og resultatene kan sees umiddelbart!

? Ikke-smertefullt: I motsetning til andre treningsmetoder som bruker smertefulle metoder som elektrisk sjokk, er Barkbuddy helt ufarlig, og bruker en mild støy for å foreslå hunden din å oppføre seg. Hunden din justerer overtid og holder dem mye gladere og lekre!

? Trygg for kjæledyr: Barkbuddy sender ut en helt trygg og ufarlig høyfrekvent lyd som bare hunden din kan høre. Det påvirker ikke andre kjæledyr og kan heller ikke høres av mennesker!

? Kostnadseffektivt: Å ansette en hundetrener kan være dyrt, men med Barkbuddy kan du få de samme resultatene uten de store kostnadene.


Plasser den i et område der bjeffing er vanlig for din hund.
Etter 3-4 uker vil bjeffingen være sterkt redusert.


FAQ:
Spørsmål: Skader denne enheten kjæledyret mitt? A: Absolutt ikke! Vår Barkbuddy avgir en helt ufarlig og sikker høyfrekvent lyd som bare hunden din kan høre.

Spørsmål: Kan jeg bruke den ute? A: Ja! Barkbuddy har et virkeområde på 10-15 meter. Mange kunder velger å kjøpe mer enn én enhet for å dekke både innendørs og utendørs områder. 

Rekkevidde på 10-15 meter.
Batterier kan vare opptil 6 uker
 
 
Automatisk ultrasonisk antibjeff 2
Automatisk ultrasonisk antibjeff 3

Reviews

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.

Vårt nettsamfunn: earthoftomorrow.com

Spesialtilbud kun til dere som liker vår Facebook side. Ingen andre vil få vite om disse tilbudene.

 


JUMP TO TOP