Denne websiden benytter informasjonskapsler
×
 x 

Handlekurv er tom

Fri frakt, sporing til døren og ingen skjulte avgifter. Vi har prisgaranti på hele vårt sortiment.

Tannbleking strips

Tannbleking strips

Endelig et tannbleking strips sett som virker. Du vil se forskjell allerede etter 3 dagers bruk.
Vår pris: kr 298,00
Beskrivelse

Endelig et tannbleking strips sett som fungerer bedre enn Crest 3D-serien. Du vil se forskjellen allerede etter 3 dagers bruk. Du mottar 14 behandlinger pr eske.

Dette settet virker på lik linje med Crest serien, bare ennå litt bedre effekt til en lavere pris.

Må ikke sammenliknes med produkter som har null effekt slik som veldig mange tannbleking strips på det norske markedet, tannpuss i aktivt kull og andre totalt ineffektive metoder. Disse stripsene virker.

28 strips er nok til å behandle tennene oppe og nede hele 14 ganger og gir en fullendt behandlingsprosess.

Whitening effekt:
Effektiv for å fjerne misfarging grunnet te, kaffe, vin, pigment, tannplakk med mer.

Kontrast:
Med en tannbleking kontrast brosjyre vedlagt, ser du enkelt effekt av prosessen.

Få et vakkert, hvitt smil allerede etter 3 dager!

Vårt produkt har dobbelt så mye av virkestoffet som Crest 3D professional whitening strips og er fortsatt mer skånsomt mot dine tenner.

Hvorfor våre strips er bedre enn Crest 3D professional whitening strips:
Crest 3D professional whitening bruker hydrogenperoksid med en styrke på 6,5%. Våre tannbleking strips inneholder 36% karbamidperoksid, som igjen kan sammenlignes med 12% hydrogenperoksid.

Karbamidperoksid er den tryggeste geleen å bruke til tannbleking i hjemmet, og gode resultater vil oppnås. De fleste tannblekingssett som benytter karbamidperoksid inneholder 22% til 44% karbamidperoksid gele, mens 36% er standard. Personer med ekstremt følsomme tenner og tannkjøtt bør velge 22% og personer med mindre følsomhet kan gå opp til 44%. Vi har et sett med 44% karbamidperoksid som du kan lese mer om her.

Nøkkelen til å bruke karbamidperoksid for tannbleking er påfølgende applikasjoner av blekningsgeleen med maks 24 timer mellom behandlingene. Fortsett behandlinger daglig til ønsket resultat er oppnådd.Maks 14 behandlinger (2 uker). En enkelt 30-60 minutters applikasjon utføres månedlig for vedlikeholdsformål.

Hvis du bruker produkt med hydrogenperoksid, må du vente minst ett år mellom behandlingene. Med vårt produkt kan du vedlikeholde månedlig og ved behov gjenta full kur hver tredje måned.

Produktet er CE sertifisert.

Vi har pengene tilbake garanti på dette produktet. For å kunne kreve refusjon benytter du hele kuren på 14 dager. Tar bilde av hele transformasjonen daglig. Det er viktig du tar bilde samme sted under samme lysforhold hver dag. På badet forran speilet med alt lys på er perfekt. Kan man se klart av bildene at dine tenner ikke har blitt hvitere eller at missfarging har forbedret seg vil vi gi hele beløpet tilbake. Vi har solgt disse i over 3 år nå, med forbedret og oppdatert versjon som ble tilgjengelig i begynnelsen av 2022. Vi har så langt ingen som har klaget på resultatet.

Vi håper og tror at du som de fleste andre vil bli overrasket over hvor bra dette produktet virker.

tannbleking strips 4

tannbleking strips 3

tannbleking strips 1

Reviews

fredag 08. april 2022
Produktet virker som annonsert. Fratrekk av en stjerne da leveransen tok litt lang tid. Sendte mail og fikk svar dagen etter med link til sporing som var glemt å sende ut. Slikt kan skje. Det viktigste er at produktet kom og virket som det skulle.
Solveig
torsdag 21. mai 2020
Produktet virker. Ten thumbs up fra meg :)
lørdag 07. oktober 2017
Jeg er glad i både kaffe og vin. Dette har satt spor på tennene mine. Så prøvde jeg dette. Fungerer som beskrevet. Har prøvd andre ting som f.eks disse Coco Teeth Whitening uten hell. Dette er første produkt som virker for meg.
aksel
Flere omtaler

Vårt nettsamfunn: earthoftomorrow.com

Spesialtilbud kun til dere som liker vår Facebook side. Ingen andre vil få vite om disse tilbudene.

 


JUMP TO TOP