Denne websiden benytter informasjonskapsler
×
 x 

Handlekurv er tom

Fri frakt og ingen skjulte avgifter. Vi har prisgaranti på hele vårt sortiment.

Vi følger gjeldende norske regler for butikkdrift. 14 dagers angrerett fra varen er mottatt samt garanti iht norsk kjøpslov. Vi er norskregistrert firma. Våre kunder blir ivaretatt på best mulig måte for å gi deg som kunde en god kjøpsopplevelse

Vi driver virksomhet fra Filippinene. All inntekt her går til drift av earthoftomorrow.com og prosjektene denne websiden til enhver tid arbeider med på Filippinene. Skal du reise til Filippinene i nær fremtid, eller ønsker støtte oss ytterligere? bli medlem.

. Vi har avtale med rask frakt som benyttes til de aller fleste av våre forsendelser og leveringstid er ca 10-20 dager.

Det tilkommer ingen gebyr utover pris fra butikk. Fri frakt og vi forhåndsbetaler mva og toll i forbindelse med din handel.

Vi kjøper direkte fra fabrikk, selger overskuddslagre og vi kjøper opp fra bedrifter som har gått konkurs og videreselger boet.

Vi garanterer å være den rimeligste, norske butikk på produktene vi selger. Finner du produktet hos en konkurrent til lavere pris i løpet av en 5 dagers periode fra du foretok din bestilling vil vi refundere differansen pluss 10 prosent. Garantien omfatter alle butikker lokalt der du som kunde er bosatt, samt sluttpris inklusive frakt nettbutikk har på gjeldende produkt. Garantien omfatter ikke butikker som krever betalt medlemskap, tilbudspris eller butikker uten norsk organisasjonsnummer og mva registrering.

Viste du at når du bestiller varer direkte fra utenlandske aktører kjøper du en vare som blir produsert av flere titals, kanskje til og med hundrevis af forskjellige fabrikker med varierende kvalitet? Kun et fåtall av disse selger produkter med korrekte spesifikasjoner samt med gode arbeidsbetingelser for arbeiderne. Vi har godt nettverk på Filippinene og i Kina som sørger for at hos oss holder produktet hva det lover. Å bestille fra utenlanske aktører har svært ofte ikke sporing lenger en til flyplassen i Kina, hvorpå pakken i mange tilfeller aldri når frem. Når den frem er det ofte etter 6-7 uker eller lenger.

Fordelen ved å kjøpe hos oss er at du får sporing helt til døren, levering mellom ca 10 og 20 dager samt norske forbruker rettigheter. Ja, også støtter du vårt arbeid i Filippinene som er med å hjelpe menneskene rundt oss her vi er. Så, om du kan vente ca 10-20 dager på ditt produkt får du landets beste pris OG norske forbruker rettigheter.

Vi er kun en liten nettbutikk og vi setter stor pris på våre kunder som velger oss slik at vi kan fortsette vårt prosjekt på Filippinene.

Aksel tar seg av bestillinger og online delen av firmaet mens Jessa styrer det meste utover det. Vi vet mange syntes det er litt skummelt å bestille fra en liten og relativt ukjent butikk på nett, så vi setter ansikt på hvem vi er. Via vårt prosjekt på earthoftomorrow.com kan dere se videoer og innhold av oss og med oss.

Hos oss handler du trygt.

jessaaksel

Utvalgte produkter

Alt overskudd til inntekt for drift av earthoftomorrow.com

Spesialtilbud kun til dere som liker vår Facebook side. Ingen andre vil få vite om disse tilbudene.

 


JUMP TO TOP